За Нас

„Крис Сервиз 04” ЕООД е фирма, която държи на иновативните технологии и изпълнява своите обекти с отговорност, коректност и качество.

Нашите инженери и техници имат висока квалификация и дългогодишен опит в бранша. Осигуряваме на нашите клиенти ефективни и пълноценни решения.

„Крис Сервиз 04” ЕООД е сред най-бързо развиващите се млади фирми в бранша, с екип от професионалисти , извършващ общи консултантски услуги, свързани с проектирането на вентилационни, климатични и отоплителни инсталации, изготвянето на оферти, изпълнението на договори както на частни лица, така и на корпоративни клиенти.

Специалистите ни се занимават и с изграждане и поддържане на вентилационни, климатични и отоплителни инсталации на хотели, промишлени комплекси, административни и жилищни сгради, еднофамилни жилищни къщи, апартаменти и други. Монтажна дейност се извършва се от квалифицирани монтажни групи, оборудвани с модерна техника. Всички доставки и монтаж на оборудване се изпълняват качествено и в срок и съгласно индивидуалните договорни условия с всеки клиент.