Намалена цена! Интелигентно стайно управление с онлайн-контрол Bosch модел Control CT100 Преглед отблизо

Интелигентно стайно управление с онлайн-контрол Bosch модел Control CT100

35BS0040

Нов продукт

Bosch Control CT100 е интелигентно Wi-Fi управление за отопление и гореща вода.

Монтиран на стената сензорен екран с атрактивен дизайн в комплект с лесно за използване интернет приложение с комфортна функционалност - това е иновативният терморегулатор Control СТ100.

Повече детайли

499,00 лв с вкл. данък

-157,58 лв

656,58 лв с вкл. данък

Повече информация

Bosch Control CT100 е интелигентно Wi-Fi управление за отопление и гореща вода.

Монтиран на стената сензорен екран с атрактивен дизайн в комплект с лесно за използване интернет приложение с комфортна функционалност - това е иновативният терморегулатор Control СТ100. С него не само управлявате удобно своето газово отопление и топла вода, но също така пестите енергия. И най-хубавото: можете да го използвате на практика за всички кондензни газови котли Bosch.


Интелигентен и добре изглеждащ

Интелигентното управление на Bosch Control позволява на потребителите "интелигентен разговор" с котела и неговите функции. Това позволява постигането на по-висока енергийна ефективност, включително:

• Управление по товар на отоплителния контур и управление по външна температура спомагат за намаляване на температурата на котелната вода с цел повишаване на ефективността, което води също така и до повишен потребителски комфорт.
• За разлика от други смарт управления, Bosch Control позволява управлението и на настройките за битова гореща вода, което води до допълнителни икономии на енергия и по-висок комфорт.
• Графично представените данни за консумацията на газ също така могат да Ви помогнат за лесното оптимизиране на системата и за постигане на по-големи икономии.


Универсален и атрактивен

Bosch Control предлага интуитивен интерфейс и модерен дизайн и така гарантира лесната употреба чрез използването на вградения сензорен дисплей на управлението или чрез мобилното приложение.
• С предварително зададен седмичен график на работа, който лесно може да се адаптира според индивидуалните нужди. 
• С опция за избор на режим "ваканция", който изисква единствено въвеждането на началната и крайна дата.
• Заедно управлението се доставя ръководство за монтаж и ръководство на потребителя, също така на разположение е полезен видеоматериал в приложението, който предоставя повече подробности за специфични функции.

Сигурност на данните

Всички данни от вашия отоплителен уред се съхраняват в терморегулатора и на вашия смартфон. Няма външно съхраняване на данните. Трети лица нямат достъп до вашите данни. Комуникацията на данни се прави криптирано по интернет.