Mitsubishi EF Premium Inverter 50

Нов продукт

Производител Mitsubishi
Тип Стенен тип
Вътрешно тяло MSZ-EF50VE3W/VE3B/VE3S
Външно тяло MUZ-EF50VE

+ 50% отстъпка от монтажа!

Повече детайли

2 799,00 лв с вкл. данък

Техническо описание

Производител Mitsubishi
Тип Стенен тип
Вътрешно тяло MSZ-EF50VE3W/VE3B/VE3S
Външно тяло MUZ-EF50VE
Мощност охлаждане (kW) 5.0 (1.4 - 4.0)
Мощност отопление (kW) 5.8 (1.8 - 5.5)
Консумирана мощност охлаждане (kW/h) 1.560
Консумирана мощност отопление (kW/h) 1.565
Енергиен клас (SEER/SCOP) А+++ / А++
Размери вътрешно тяло В/Ш/Д (mm) 299x885x195
Размери външно тяло В/Ш/Д (mm) 880x840x330
Тегло вътрешно тяло (kg) 11.5
Тегло външно тяло (kg) 35
Диаметър тръби (течна/газ) mm 6.35/12.7

Повече информация

Впечатляващият дизайн се съчетава отлично с интериора на всяка стая

Стилните стенни вътрешни тела, които са достъпни в 3 елегантни цвята (бял, сребрист и черен) символизират изисканост и качество. С невероятната комбинация от впечатляващо ниска консумация на енергия и тих, но въпреки това мощен режим на работа, тези тела представляват най-добрия избор за всякакъв интериорен дизайн, като едновременно с това осигуряват оптимално пространство и висока енергийна ефективност. Kirigamine ZEN - уникален стил, съчетан с високо технологично изпълнение

Единствена по рода си дизайнерска и оперативна концепция

Вътрешното тяло Kirigamine ZEN не променя невероятно тънката си форма и по време на работа. Единствената измяна във вида му е въртящата се двойна ламела. В резултат на това, стилният вид на климатика се запазва.

Тишина и комфорт

Функцията “Silent Mode” на Mitsubishi Еlectric за настройка на скоростта на вентилатора предлага изключително тих режим на работа, едва 21dB за моделите на EF25/35.

Ниска консумация на енергия в изключен режим

Електрическите уреди консумират енергия, дори и в изключен режим. Освен че се стремим да намалим очевидната консумация на енергия по време на работа на тялото, смятаме за също толкова важно и намаляването на консумираната енергия, когато тялото е изключено.

Econo Cool

Функция за интелигентен температурен контрол, която регулира количеството на въздушния поток, насочен към тялото, въз основа на температурата на изходящия въздух. Температурната настройка може да бъде повишена с 2°C без никаква загуба на комфорт, следователно осъществявайки повишаване на енергийната ефективност с 20%.

Всички модели от серията са достигнали висок клас на енергийна ефективност и допринасят за намаляване потреблението на енергия в жилища, офиси и други видове помещения. Моделите се предлагат в различни мощности и монтажни решения. Широката им приложимост ги прави универсално решение за всякакви нужди.