Mitsubishi FH Zubadan 35

Нов продукт

Производител Mitsubishi
Тип Стенен тип
Вътрешно тяло MSZ-FH35VE
Външно тяло MUZ-FH35VEHZ

+ 50% отстъпка от монтажа!

Повече детайли

2 699,00 лв с вкл. данък

Техническо описание

Производител Mitsubishi
Тип Стенен тип
Вътрешно тяло MSZ-FH35VE
Външно тяло MUZ-FH35VEHZ
Мощност охлаждане (kW) 3.5 (0.8 - 4.0)
Мощност отопление (kW) 4.0 (1.0 - 6.3)
Консумирана мощност охлаждане (kW/h) 0.820
Консумирана мощност отопление (kW/h) 0.800
Енергиен клас (SEER/SCOP) А+++ / А+++
Размери вътрешно тяло В/Ш/Д (mm) 305(+17)x925x234
Размери външно тяло В/Ш/Д (mm) 550x800x285
Тегло вътрешно тяло (kg) 13.5
Тегло външно тяло (kg) 37
Диаметър тръби (течна/газ) mm 6.35/9.52

Повече информация

Plasma Quad

Свежест и чистота

Mitsubishi Electric e първият производител в света, който използва Plasma Quad филтър в своите нови модели климатични тела. Този филтър неутрализира до 99% от съдържанието на бактерии, вируси, алергени, мухъл и прах във въздуха. Plasma Quad филтърът беше подложен на тестове в независимия изследователски център Китасато в Япония. Тестовете, за които беше използван жив вирус на инфлуенца, показват, че Plasma Quad филтърът нарушава клетъчната структура на вирусите и бактериите, в следствие на което те стават безвредни за хората.

3D i-see Sensor

Интелигентна технология

Mitsubishi Electric използва сензор, който триизмерно сканира 752 различни точки в едно помещение и по този начин съставя постоянна картина на стаята, която ще се климатизира. Чрез термография новият 3D i-see sensor улавя и човешко присъствие. Интелигентната технология предоставя възможността за локално регулиране на въздуха спрямо местоположението на хората в помещението.

Улавяне на отсъствие с цел енергоспестяване

Сензорът улавя отсъствието на хора в помещението. Когато стаята е празна, климатикът автоматично преминава в икономичен режим. 3D i-see сензорът засича човешкото отсъствие и енергийната консумация се намалява автоматично с приблизително 10% за 10 минути и с 20% след 50 минути.

Директен въздушен поток

Tази настройка може да се използва за бързо приспособяване към температурата, когато човек влиза вътре през горещ/студен ден.

Индиректен въздушен поток

Използва се, ако въздушната струя е прекалено силна или насочена към човека. Помещението се охлажда без телесната температура да се понижава прекалено много.

Natural Flow

За да се създаде приятен въздушен поток, най-важното е той да се усеща като “естествен”. Решението на Mitsubishi Electric за това е Natural Flow, което е възможно благодарение на технологията, която свободно и гъвкаво контролира изходящия въздух. Създавайки въздушен поток, наподобяващ естествен бриз, ние предотвратихме неприятното чувство на неестествена, постоянна въздушна струя.

Double Vane

Двойната ламела на Mitsubishi Electric разделя въздушния поток на ляв и десен, за да се предостави климатизиран въздух не само в средата на помещението, но и до двама души с две различни местоположения едновременно.

Econo cool

Функция за интелигентен температурен контрол, която регулира количеството на въздушния поток, насочен към тялото, въз основа на температурата на изходящия въздух. Температурната настройка може да бъде повишена с 2 градуса без никаква загуба на комфорт, следователно осъществявайки повишаване на енергийната ефективност с 20%.

Седмичен таймер

Лесна настройка на желана температура и часа на включване и изключване на климатика в съответствие с вашия начин на живот.

WiFi

WiFi адаптерът осигурява дистанционно управление на климатичната система с помощта на смартфони, таблети или преносими компютри.

i-save

Режим i-save  е опростена функция, която възвръща предишната температурнанастройка на климатика с едно натискане на бутон на дистанционното. Тази функция допринася за комфортна и енергоспестяваща употреба като намалява излишния разход на електроенергия, когато например напускате помещението или по време на сън.

Hyper Heating

Високоефективно външно тяло с гарантирано топлопройзводство дори при външна температура -25 градуса.