Термосифонен бойлер за наклонен покрив, 200л, колектори 2х1.5кв.м Преглед отблизо

Термосифонен бойлер за наклонен покрив, 200л, колектори 2х1.5кв.м

TS 200CRS

Нов продукт

Обемна група 200
Площ на колектора [кв.м.] 2x1.5

Повече детайли

1 769,00 лв с вкл. данък

Техническо описание

Монтаж На наклонен покрив
Височина x Ширина х Дълбочина [mm] 1885 x 2241 x 1829
Обемна група 200
Площ на колектора [кв.м.] 2x1.5
Тегло [kg] 140

Повече информация

- Изключително надежден и високоефективен бойлер, който с малка инвестиция осигурява безпроблемно топла вода на сезонни консуматори.
- Термосифонния бойлер Eldom Green Line работи под налягане, еднакво с това на водопроводните инсталации, което предоставя неограничени възможности за монтаж - може да функционира дори на кота 0.
- Дълъг живот – стойката и кожухът на бойлера са изработени от поцинкована стомана. Допълнително върху бойлера е нанесена устойчива на метеорологичните условия боя. Водосъдържателят на бойлера е с покритие  от износоустойчив циркониев емайл. Като допълнителна антикорозионна защита са монтирани два анодни протектора.
- Минимални топлинни загуби – бойлерът е с дебела и плътна изолация от безфреонов пенополиуретан, а слънчевите колектори са с увеличена изолация от каменна вата. Това гарантира максимална ефективност на системата дори при екстремни метеорологични условия.
- Екологична – системата работи на естествения принцип на конвекция на флуидите, което я прави енергийно независима. Консумацията на ел. енергия е необходима - само в периоди при които има облачни дни с недостатъчно слънцегреене.
- Системата е компактна и напълно окомплектована. Не се налагат допълнителни разходи за инсталиране.
- Усъвършенствана електрическа част – предвиден е нагревател за зимния период, с който се избягва източване на системата; нагревателят е вграден фабрично в бойлера.
- Чрез специално конструираната си стойка, системата приляга плътно към покрива на сградата, като възприема неговия ъгъл на наклон. Осигурена е възможност за нивелиране на бойлера, необходимо за оптимална работа на системата.
- Препоръчителния ъгъл за монтаж на покрива е между 32 и 48 градуса.