Термосифонен бойлер за хоризонтален покрив, 200л, колектори 2х1.5кв.м Преглед отблизо

Термосифонен бойлер за хоризонтален покрив, 200л, колектори 2х1.5кв.м

TS 200CRF

Нов продукт

Обемна група 200
Площ на колектора [кв.м.] 2x1.5

Повече детайли

1 769,00 лв с вкл. данък

Техническо описание

Монтаж На хоризонатлен покрив
Височина x Ширина х Дълбочина [mm] 1885 x 2241 x 1829
Обемна група 200
Площ на колектора [кв.м.] 2x1.5
Тегло [kg] 140

Повече информация

- Изключително надежден и високоефективен бойлер, който с малка инвестиция осигурява безпроблемно топла вода на сезонни консуматори.
- Работи под налягане, еднакво с това на водопроводните инсталации, което предоставя неограничени възможности за монтаж - може да функционира дори на кота 0.
- Дълъг живот – стойката и кожухът на бойлера са изработени от поцинкована стомана. Допълнително върху бойлера е нанесена устойчива на метеорологичните условия боя. Водосъдържателят на бойлера е с покритие от износоустойчив циркониев емайл. Като допълнителна антикорозионна защита са монтирани два анодни протектора.
- Минимални топлинни загуби – бойлерът е с дебела и плътна изолация от безфреонов пенополиуретан, а слънчевия колектор е с увеличена изолация от каменна вата. Това гарантира максимална ефективност на системата дори при екстремни метеорологични условия.
- Екологична – системата работи на естествения принцип на конвекция на флуидите, което я прави енергийно независима. Консумацията на ел. енергия е необходима само в периоди при които има облачни дни с недостатъчно слънцегреене.
- Системата компактна и напълно окомплектована. Не се налагат допълнителни разходи за инсталиране.
- Усъвършенствана електрическа част – предвиден е нагревател за зимния период, с който се избягва източване на системата; нагревателят е вграден фабрично в бойлера.
- Стойката е разработена за равни и хоризонтални повърхности. Върху нея се монтират всички елементи.