Термосифонен бойлер за хоризонтален покрив, 300л, колектори 2х2кв.м Преглед отблизо

Термосифонен бойлер за хоризонтален покрив, 300л, колектори 2х2кв.м

TS 300CRF

Нов продукт

Обемна група 300
Площ на колектора [кв.м.] 2x2.0

Повече детайли

2 229,00 лв с вкл. данък

Техническо описание

Височина x Ширина х Дълбочина [mm] 2172 x 2241 x 2239
Обемна група 300
Площ на колектора [кв.м.] 2x2.0
Тегло [kg] 190

Повече информация

- Надежден и високоефективен бойлер, който с малка инвестиция осигурява безпроблемно топла вода на сезонни консуматори.
- Термосифонния бойлер Eldom Green Line работи под налягане, еднакво с това на водопроводните инсталации, което предоставя неограничени възможности за монтаж - може да функционира дори на кота 0.
- Дълъг живот – стойката и кожухът на бойлера са изработени от поцинкована стомана. Допълнително върху бойлера е нанесена устойчива на метеорологичните условия боя. Водосъдържателят на бойлера е с покритие от износоустойчив циркониев емайл. Като допълнителна антикорозионна защита са монтирани два анодни протектора.
- Системата е с минимални топлинни загуби – бойлерът е с дебела и плътна изолация от безфреонов пенополиуретан, а слънчевия колектор е с увеличена изолация от каменна вата. Това гарантира максимална ефективност при работа дори в екстремни метеорологични условия.
- Екологичен – бойлерът работи на естествения принцип на конвекция на флуидите, което го прави енергийно независим. Консумацията на ел. енергия е необходима само в периоди при които има облачни дни с недостатъчно слънцегреене.
- Системата е компактна и напълно окомплектована. Не се налагат допълнителни разходи за инсталиране.
- Усъвършенствана електрическа част – предвиден е нагревател за зимния период, с който се избягва източване на системата; нагревателят е вграден фабрично в бойлера.
- Стойката на системата е разработена за равни и хоризонтални повърхности. Върху нея се монтират всички елементи.